Kövess minket

Film

A Warner Bros. 50 millió dollárral próbálja rávenni Joaquin Phoenixet két „Joker” folytatásra

Megosztva

Forrás:

Két új folytatás is érkezhet a tavalyi Joker filmez, csak Joaquin Phoenixnek kéne rábólintania karrierjének legnagyobb gázsilehetőségére.

Magától értetődő, hogy a Warner Bros. nagyon szeretne új részeket forgatni a képregény-thrillerhez, hisz a film a felnőtt besorolása ellenére 1 milliárd dollár felett hozott a kasszáknál, és még két Oscar-díjat is bezsebelt a Legjobb Férfi Főszereplő, és a Legjobb Filmzene kategóriákban. 

A Mirror most belsős informátorokra hivatkozva azt írja, hogy a Warner Bros. 50 millió dollárt ajánlott fel Phoenixnek, amennyiben aláír két folytatásra. „Egyelőre tárgyalnak róla” – mondta a forrás a lapnak, a forgatókönyvek viszont már kész vannak, így papíron már csak a színész beleegyezése hiányzik a munkák elindításához.

A tervek szerint az elkövetkezendő négy évben dobnák le az új részeket, egyet 2022-ben, míg a harmadik film 2024-ben érkezne. Todd Phillips visszatérne a rendezői székbe, míg Bradley Cooper producerként venne részt a projektben. 

Korábban Todd Phillips és Phoenix is bedobták, hogy feljött a folytatás ötlete, de akkor még azt mondták, hogy nincs semmi konkrétum. 

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés