Kövess minket

Zene

A zene életet ment, kapcsold be a Spotify-t!

Egy humanitárius szervezet, név szerint a Doctors Without Borders (Doktorok határok nélkül) egy zseniális ötlettel álltak elő. A Spotify és az Universal Music segítségével kitalálták, hogy segítsenek az embereknek.

Megosztva

Az említett szervezet több, mint negyven éve tesz próbálkozást arra, hogy jobbá tegye a világot. Segítő kezet nyújtanak az embereknek a háború konfliktusok, természeti katasztrófák vagy járvány esetén, tehát azokon segítenek, akiken csak tudnak. Sokan azonban nincsenek tisztában munkájukkal.

Most a Spotify és az Universal Music segítségével egy olyan projektet indítanak, melynek középpontjában a zene áll. Céljuk, hogy olyan zenei listákat hozzanak létre, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az emberek életére. Ezek a doktorok úgy gondolják, hogy a zenén keresztül sok emberen tudnának segíteni. Azt is tudják, hogy a stream-szolgáltatásokat főleg fiatalok használják, ezért a kampány során főleg őket szeretnék megszólítani. A playlistekkel szeretnék inspirálni a fiatalokat, továbbá globális segítséget szeretnének nyújtani mindazoknak, akik napjai szenvedéssel telnek.

A playlistsforlife.com-on megtalálod az egész projektet, amelyet hat műfaji kategóriára osztottak: rock, reggae, pop, elektronikus zene, mix és hip-hop. A playlistek a világ legnagyobb előadóitól kínálnak zenét, ezért nem maradhat ki a sorból Kanye West, a U2, de Beyoncé sem. A doktorok bíznak abban, hogy üzenetüket az egész világ meghallja majd. Tehát, más dolgod nincs, csak hallgasd és terjeszd a zenét.

[vembed youtube=”A3EGByQxQFA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük