Kövess minket

Események

A zenészek is gyászolnak…

Nem csupán a világ gyászolja a párizsi terrortámadás ártatlan áldozatait, hanem az előadóművészek is kifejezik együttérzésüket.

Megosztva

Paris terror 619415

Ebből kifolyólag több koncertet le is fújtak. Fellépésének időpontját módosította többek között Elton John, Florence and the Machine és Pharrell Williams is. A 24 Hours of Reality and Live Earth szervezői a hivatalos honlapjukon nyilvánították ki részvétüket az elhunytak szeretteinek.

A Coldplay is hozott egy döntést, tekintettel a tragikus eseményekre az angol banda is áthelyezte a koncertjét. Pedig a formáció új albumát, a Head Full of Dreamset szerette volna bemutatni, ezzel ellentétben régebbi számokat fognak játszani.

A Simple Plan a történtekből adódóan elvetette párizsi útját. A    kanadai származású rockbanda egy privát koncertre készült a francia fővárosba. Ezt az információt a banda gitárosa, Jeff Stinco erősítette meg. „A tragikus eseményeket elnézve, terveinket kénytelenek vagyunk módosítani. Lezárták a francia határokat, ezért majd akkor utazunk Franciaországba, ha lehetséges lesz.” – nyilatkozta Jeff Stinco a Billboard magazinnak.

A koncertek mellett néhány film premierje is elmarad. A Fox produkciós iroda bejelentette, hogy a történtekre való tekintettel Steven Spielberg új mozijának párizsi premierje is elmarad. Hasonló cipőben jár a francia dráma a Jane Got a Gun is, amelynek egyik főszereplője Natalie Portman. Végül, de nem utolsósorban etikai okokból nem kerül vetítésre a Made in France sem (2014), mely a terrorizmusról szól.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés