Kövess minket

Red (18+)

A$AP Bari elbúcsúzhat a karrierjétől

Az A$AP Mob alapító és VLONE ruhamárka arcról felháborító videó került elő.

Megosztva

Forrás:

A$AP Bari, az A$AP Mob egyik alapítótagja és a VLONE street wear ruhamárka megalkotója jobb ha elkezd aggódni a saját karrierjéért, miután előkerült egy videó, amin szexuálisan zaklat egy nőt, aki láthatóan nagyon nem akar tőle semmit.

A különböző közösségi oldalakon és fórumokban feltűnt videón a szóban forgó nő, Bari asszisztensével látható egy ágyban, miközben Bari próbálja lehúzni róla a takarót. „Megdugtad az asszisztensemet, szóval most cidázz le engem is!” – mondja Bari, de a nő hangosan üvöltözi, hogy „hagyjál!” és „nem!„. A sírás közeli állapotban lévő lány végül feláll és kimegy a szobából, de Bari láthatóan még rácsap egyet a fenekére. 

FIGYELEM, 18+-AS TARTALOM!

[vembed youtube=”EzquvkdRzgU” ]Bari a videó megjelenésekor Twitteren próbálta tagadni a dolgot, azzal védekezett, hogy a videó kamu és, hogy össze lett vágva, a tweet-et azóta törölte.

A$AP Bari az A$AP Rocky és A$AP Ferg által ismertté vált A$AP Mob csoport egyik alapítója, habár nem rappel, de a kollektíva kreatív feladatait és kapcsolattartásait részben ő kezeli. A VLONE ruhamárkája a street wear és az újvonalas hip hop rajongók körében mostanában igen népszerű, már a Nike is csinált vele sneaker kollaborációkat. Ezek után persze kérdéses, hogy a világmárka szeretné-e folytatni az együttműködést.

(HB)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés