Kövess minket

Hiphop

A$AP Ferg állítólag már nem az A$AP Mob tagja többé

Kemény szavak kíséretében engedték el, az sincs kizárva, hogy kirúgták.

Megosztva

Forrás:

Belső feszültségtől hangos az eddig aránylag egységesnek tűnt A$AP Mob, miután a New York-i krú egyik alapítótagja, A$AP Illz Instagramon bejelentette, hogy A$AP Ferg immár nem tagja a kollektívának. A hírt azóta már A$AP Bari is megerősítette, így valószínűleg tényként kezelhetjük a dolgot.

[twitter]https://twitter.com/HipHopTies/status/1300905800114737153[/twitter]
Illz amúgy cseppet sem fogta vissza magát a szóban forgó posztban; szerinte Ferg teljesen kiégett, amit csak tetéz azzal, hogy az utóbbi időben megállás nélkül szar számokat csinál. Ennyivel azonban nem érte be, Insta Storyban folytatta tovább a sárdobálást, több posztja is egyértelműen Ferg lejáratására irányult, megosztott például egy privát beszélgetést, melyben Ferg állítólag arra kéri őt, hogy beszéljenek telefonon, amit Illz keményen elutasított.

Sok minden mellett felhánytorgatta azt is, hogy Ferg egész sztilóját ő találta ki anno, méghozzá olyannyira, hogy ruhákat is adott neki a klipforgatásokhoz a sajátjai közül – konkrétan az A$AP Yams emlékére íródott Yamorghini High videót citálta elő, melyben a 31 éves rapper az ő napszemüvegében, illetve ruháiban feszít, mivel egy normális gönce sem volt akkoriban.

[vembed youtube=”tt7gP_IW-1w” ]Pár bejegyzés múlva pedig már egyenesen lopással vádolta meg Ferg-öt, mondván, az jó pár ötletét szemrebbenés nélkül ellopta az évek során.

Itt tartunk jelenleg, de várjuk inkább ki a végét.

Az A$AP Mob-ot a néhai A$AP Yams alapította 2006-ban, miután maga köré gyűjtötte A$AP Bari-t, A$AP Kham-t, és A$AP Illz-t. Később csatlakozott hozzájuk a csapat két legismertebb rappere, A$AP Rocky és A$AP Ferg. Ferg egyelőre nem reagált a kilépés / kirúgás vádjára, amíg ez megtörténi, alább lehet csekkolni legújabb klipjét.

[vembed youtube=”GXyvyG36hQM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés