Kövess minket

Hiphop

A$AP Ferg azt sejti, róla mintázták a babát Diddy Bad Boy kiadójának logójában

És elég jó indoka van ezt hinni.

Megosztva

Forrás:

Mindannyian ismerjük azt a zavarba ejtő érzést, mikor két külön társaságban lógó barátunkról kiderül, hogy valójában már régóta ismerik egymást. „Na, de várjunk, mióta, és hogyhogy ez csak most derül ki?” – merül fel ilyenkor a kérdés. Ehhez hasonló történt most is, csak nem barátainkkal, hanem rapperekkel, és nem a közvetlen környezetünkben, hanem online.

A sztorink főszereplője, A$AP Ferg, aki nemrég egy Instagram posztban osztotta meg a világgal, hogy az apja és Puffy aka P.Diddy aka Diddy aka Love gyerekkori barátok voltak, ehhez pár régebbi képet is csatolt. Mint írta, együtt rótták a harlemi utcákat pár dollárral és nagy álmokkal a zsebükben. Ezek után nem meglepő, hogy mikor Ferg az A$AP Mobnak köszönhetően elkezdett felpörögni és turnéra indult, Diddy felhívta telefonon, hogy gratuláljon neki az eredményeihez. 

[instagram]Bub3abcnUhY[/instagram]
Ez magában is egy nagyon aranyos történet, de van még benne egy kifejezetten érdekes csavar, miszerint az öreg Ferg készítette Diddy híres kiadójának, a Bad Boy Recordsnak a logóját. A rapper emiatt azt feltételezi, hogy az apja róla mintázta a logóban látható rebellis kisbabát. Megerősítést sosem kapott róla, de valljuk be, miért is mintázta volna másról az idősebb Fergster a képet? 

A kiadó megalapítása után 25 évvel most maga Diddy adott át Fergnek egy Bad Boysos nyakláncot, hisz családban marad.

[instagram]BucmYhJHCGm[/instagram]
(Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés