Kövess minket

Hiphop

A$AP Ferg elmesélte, hogy Kendrick Lamar kitúrta őt egy dalról

De nem haragszik.

Megosztva

Forrás:

A$AP Ferg nemrég DJ Whoo Kid rádióműsorában járt, ahol többek között az is szóba jött, hogy Kendrick Lamar kitúrta őt Rich The KidNew Freezer” című daláról.

A beszélgetés során Fergster, akinek amúgy nemrég jelent meg Floor Seats című EP-je, elmesélte, hogy mennyire sajnálja, hogy elvesztette azt a gyémántgyűrűt, amit anno A$AP Yams ajándékozott neki. A rapper állítja, az „Always Strive and Prosper” lemez borítóját készítették épp, és a gyűrű a vízben lecsúszott az ujjáról. „Órákig kerestem a vízben, de nem lett meg” – mondta. Ferg extrán sajnálja a gyűrű elvesztését, mivel ez volt az egyetlen ajándéka Yams-től, aki 2015 elején hunyt el. A rapper továbbá elmondta, hogy kifjezetten jó viszonyt ápol Snoop Doggal, és hogy nem érti azokat az embereket, akik azt terjesztik, már nem annyira jó barátok A$AP Rocky-val. „Nyilván nem videózom le minden találkánkat, de olyan, mintha testvérek lennénk, ha épp nincs a városban, néha a lakásán dekkolok, van kulcsom hozzá. Szóval nem értem az emberek miért terjesztik azt, hogy már nem lógunk annyit együtt, mint régen, csak azért mert nem látjátok, még kurva sokat dumálunk, ugyanez van Joey Bada$$-szel is, vele is csomót lógok, de nem rakom fel Instára minden egyes alkalommal, csak élem az életem”.

Ferg emellett azt is megosztotta az interjúban, hogy eredetileg ő és MadeinTYO szerepeltek volna Rich The Kid „New Freezer” című dalán. Fel is vették a verzéiket, de utána Rich több embernek is megmutatta a dalt, többek közt Jaden Smith-nek, és Kendrick Lamarnak is. K-Dot ráérzett a trekkre és szeretett volna ráugrani, de csak azzal a feltétellel, hogy ő lesz rajta az egyetlen közreműködő. Ferg nem haragszik emiatt senkire, mivel örül, hogy a dal nagy siker lett, nagyrészt pont Kendricknek köszönhetően, és ezzel Rich The Kid karrierje is előrébb lépett, sőt kijelentetjük, hogy máig ez az egyik legismertebb dala.

[vembed youtube=”6YqSS_b_X1U” ](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés