Kövess minket

Bulvár

A$AP Rocky és a haverjai megvertek egy srácot Svédországban, miután az nem hagyta őket békén

A srác feljelentést tett.

Megosztva

Forrás:

A$AP Rocky épp európai turnén van, de a svédországi állomás nem csak a koncert miatt lesz emlékezetes számára. A rapper és a sleppje a fellépés előtt Stockholmban vacsorázott egy Max nevű étteremben, ahonnan kilépve két férfi állítólag elkezdte őket követni. Rocky Instagramra feltöltött videójának leírásában drogfüggőknek nevezi a két srácot, akik állítása szerint több utcán keresztül követték őket. Rocky biztonsági őre felszólította a két fiatalt, hogy ne jöjjenek utánuk, ezután viszont eldurvultak a dolgok, és az egyik srácnak összetörték a fejhallgatóját. A videón nem látszik pontosan, hogy mi történt, de Rocky állítja, hogy a biztiboy azért vágta földhöz a fülest, mert a zaklató megütötte vele az arcát, a svéd srác persze ezt nyilván másképp látja.

[instagram]Bzax42UnxN0[/instagram]
A két fiatal ezután pláne nem hagyta békén Rocky-ékat, és tovább követték őket, közben követelték, hogy fizessék ki a fülest, különben rendőrt hívnak. A kommunikáció eközben kifejezetten nehéz volt, mivel a srácok elég döcögősen beszélték az angolt. Ekkor jelent meg egy fejkendős lány, aki próbált fordítani, és csitítani a helyzetet, sikertelenül.

[instagram]BzazIJKHio6[/instagram]
A „Menjetek innen – Nem megyünk” vita tovább folytatódott, mire a helyszínen lévő egyik, amúgy az egész szituációt videózó lány megemlítette, hogy a két srác korábban megfogta az ő és a barátnője fenekét, mire eldurrant Rocky agya és nekiment a srácoknak.

[vembed youtube=”B8zAQmKgWB8″ ]A verekedésbe Rocky haverjai is becsatlakoztak, majd miután helyben hagyták a srácot, leléptek. Nem sokkal később megérkeztek a mentősök és a rendőrök is, utóbbiak minden szemtanút kihallgattak, az áldozat pedig feljelentést tett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés