Kövess minket

Bulvár

A$AP Rocky és Rihanna állítólag összejöttek

Uhh, a szívünk nem bírja el ezt a csodapárt.

Megosztva

Forrás:

Az a hír járja, hogy A$AP Rocky és Rihanna egymásba gabalyodtak…ismét.

Az első pletykák úgy indultak útjára, hogy az énekesnő és üzletasszony, ahogy szakított Hassan Jameel nevű szaudi milliárdos barátjával, rögtön első dolga volt még aznap megjelenni az A$AP Mob „2020 Yams Day” nevű A$AP Yams megemlékezéssel összekötött buliján, ahol természetesen együtt lógott Rocky-val. Előtte tavaly decemberben látták őket együtt a 2019 Fashion Awards vörös szőnyegén sétálni…mint barátok.

[instagram]B3nKfVBnfU6[/instagram]
Most viszont a The Sun egy a Rihannához közel álló forrásra hivatkozva azt írja, hogy a páros chillesen ugyan, de hetek óta találkozgat. Állítólag igen sok időt töltenek együtt, és közös hotelszobában aludtak, mikor RiRi nemrég New Yorkban járt. 

„Közös szobát vettek ki, mikor nemrég New Yorkban járt Rihanna. Ennek ellenére egyelőre nem akarja rásütni a kapcsolatukra, hogy járnak, mivel csak most szakított Hassannal. Szóval jelenleg élvezik egymás társaságát, és lassan haladnak, a kezdeti fázisban vannak” – mondta az informátor, aki játszadozik a szívünkkel.

Rocky és Rihanna szerelmi kapcsolatának híre legutóbb 2013-ban merült fel, de ezt akkor egyikük se vállalta fel nyilvánosan, viszont a barátság azóta is megmaradt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük