Kövess minket

Hiphop

A$AP Rocky: Nem csak rappelek, én zenélek

Rocky új albuma még idén befut, legalábbis ezt ígéri.

Megosztva

Forrás:

Erős éve van az A$AP Mob-nak, hisz több szólólemez (Ferg, Twelvyy) mellett egy új válogatáslemezt is kaptunk tőlük, és ha minden terv szerint megy, még idén meghallgathatjuk A$AP Rocky harmadik stúdióalbumát is. 

A harlemi rapper nemrég a GQ Style-nak mesélt arról, hogy a legszívesebb már most megjelentetné az új anyagot, de sajnos az egész nagyon időigényes, mivel ő nem csak egy rapper, hanem a zenész is, tehát az alapokba is rendesen belenyúl. Rocky emellett azt is kihangsúlyozta, hogy valami nagyon frissre számíthatunk tőle, ami nem követi a trendeket.

Az új albumom új hangzások teszteléséről szól. A legtöbb ember fél új irányokat kipróbálni, szóval inkább mennek a tömegekkel, mivel az az egyszerűbb. A top 100-ban lévő dalok elég hasonlóak. Sokan ezeknek a trendeknek próbálnak megfelelni, mivel ezzel érik el a legnagyobb közönséget, vagy legalábbis biztosak lehetnek benne, hogy lesz közönsége a zenéjüknek. Én szeretek kísérletezgetni, és elérni, hogy a tömegek kövessenek engem, miközben új emberek is felfedezhetnek. Én nem csak rappelek – én igazából zenélek. Ezért tart ennyi ideig a folyamat.”

A rapper zenész továbbá elárulta, hogy azért rögzítette Londonban az új lemezt, hogy bele tudja építeni a város egyediségét, amelyet amúgy második otthonának hív.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés