Kövess minket

Film

A$AP Rocky orrát törte új filmje forgatásán

Vérét adta a sikerért.

Megosztva

Forrás:

Túlságosan is valóságosra sikerült egy verekedős jelenet A$AP Rocky új filmjének, a Monster forgatásán. A moziban – mivel kis költségvetéssel készül – nem használnak kaszkadőröket, ez ütött aztán vissza, amikor a rapper egy másik szereplő (David Washington) társaságában egy rablást játszott el. Bár a játszani nem a legtalálóbb kifejezés, hiszen a felvétel közben Rocky eltörte az orrát. Helyesebben eltörték az orrát, bár ez a lényegen mit sem változtat.

Az ilyen és ehhez hasonló sérülések sosem jönnek jókor, pláne, ha a világ egyik legismertebb rapcsapatának tagja az ember. Azon túl, hogy rettentő fejfájás kínozta a törést követően Rocky-t, ki kellett hagynia a Vogue magazin két nappal későbbi fotózását, továbbá pár forgatási napot is.

Az Anthony Mandler rendezésében készülő film egyébként Walter Dean Meyers könyvének adaptációja. Egy hányattatott sorsú New York-i tinédzser életét követi nyomon, akit tévesen börtönbüntetésre ítélnek rablógyilkosság miatt. A filmet múlt héten mutatták be a Sundance Filmfesztiválon először, hogy moziba mikor kerülhet, arról egyelőre még nem esett szó. Nálunk nagy valószínűséggel nem lesz látható.

Rocky egyébként rutinos színésznek számít, ez immár a harmadik filmje. Láthattuk például korábban a Zoolander 2-ben is.

(Collider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés