Kövess minket

Hiphop

A$AP Rocky: Travis Scott slágereket ír, én viszont történelmet

A beszólás ellenére szerinte nincs beef.

Megosztva

Forrás:

A$AP Rocky már rég feledné a Travis Scottal közös beefjét, sőt, igazából milyen beef, mindenki menjen tovább, nincs itt semmi látnivaló!

A két rapper, akik annyira hasonlítanak egymásra, hogy még egy csodás, örökéletű mém is született belőle, állítólag nem kedvelik túlságosan egymást, de ez az unszimpátia főleg a színfalak mögöttre korlátozódik, mi csak annyit tapasztalunk belőle, hogy mindketten nagyon idegesek lesznek, mikor összekeverik őket nyilvánosan. Mindenesetre Rocky szerint a gyűlölet nem olyan nagy, mint azt sokan képzelik, vagy amennyire a média ezt láttatni szeretné. Erről nemrég egy ideges Twitter posztban az alábbiakat mondta: „Ez a Travis és köztem lévő beef dolog annyira unalmas már. Engedjétek el” – írta kapitális betűkkel, mintha üvöltözne, de ez ne tévesszen meg senkit, ő mindig így ír.

[twitter]https://twitter.com/asvpxrocky/status/1184316387893710848[/twitter]
Rocky posztja nemsokkal azután érkezik, hogy a hétvégén megtartott New York-i Rolling Loud fesztiválon egy sokak szerint Travis Scottnak címzett kóstolgatós freestyle-t nyomott le.

„Kérlek ne hasonlítgassatok hozzá. Ne sértegessetek ezzel. Ez nem diss, nem vagyunk mi ellenségek. Azzal vannak elfogalva, hogy slágereket írjanak, én viszont történelmet” – rappelte, többek szerint egyértelműen Travisnek, illetve a hozzá hasonlítgatóknak célozva a sorokat. Alább lehet is csekkolni 19:07-nél a freestyle-t.

[vembed youtube=”e1mbt7lKRlA” ](NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés