Kövess minket

Hiphop

Abbahagyja a rappelést Scarface, inkább politikusnak áll

Szeretne valamit visszaadni Houston városának.

Megosztva

Forrás:

Alapjaiban rázta meg a globális hiphop szcénát Bushwick Bill hónap elején bekövetkezett halála, ami után rengetegen gyászolták a legendás houstoni rap trió, a Geto Boys alapítótagját. A legfrissebb hírek szerint a krú másik tagja, Scarface – polgári nevén Brad Johnson – önszántából hagy fel a rappeléssel, mert politikai pályára szeretne lépni, méghozzá Houston városi tanácsában.

[instagram]Bylvv87pSI4[/instagram]
„Kimondottan érdekel a politika. Először a városi tanácsba próálok meg bekerülni, majd ha sikerül, következő lépésként elindulok a kormányzói posztért is” – vázolta fel rövid és kevésbé rövidtávú terveit a 48 éves előadó a FADER magazinnak, aki egyébként már bő két éve agyal politikai szerepvállalásán.

Scarface önerőből akar érvényesülni, nem tervezi gazdag mecénások bevonását kampányába, bár a későbbiekben ettől sem zárkózna el, hogy esetleg még feljebb – akár az USA elnöki székiig jusson.

„Nem kérek senkitől semmit. Talán majd akkor, ha a kormányzói, vagy az elnöki posztért szállok harcba. Csak adjatok nekem négy-nyolc évet.”

Adjunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés