Kövess minket

Hiphop

Action Bronson nagyon bedühödött, mikor felhozták Ghostface Killah nevét egy interjúban

Szívesen kiosztott volna pár pofont a riporternek.

Megosztva

Forrás:

Hamar kínossá vált az az Action Bronson interjú, melyben feljött a New York-i rapper legegyértelműbb zenei hatásának neve, Ghostface Killah. Bronsolino le se tagadhatná (és nem is teszi amúgy), hogy a Wu-Tang veterán által inspirált dalokat készít, amire a hangjuk hasonlósága is rátesz egy lapáttal. Ezek után nem meglepő, hogy mikor a KFC Radio (nem a gyorsétterem lol) műsorvezetői poénosan bedobták Ghost nevét, Bronson eléggé bedühödött.

A beszélgetés során felmerült a fura kérdés, kit tartana jó UFO nagykövetnek a zenészek közül Bronson. A szakács rapper simán rávágta, hogy Prince tudna jól tárgyalni az űrlényekkel, de a műsorvezetők nem elégedtek meg ennyivel, inkább tovább szűkítették a kérdést hiphop előadókra. Erre már nem tudott válaszolni Bronson, mire az egyik host bedobta, hogy mit szólna Ghostface Killah-hoz? A NY rapper hamar ideges hangnemre váltott, és hozzátette, hogy ez egy nagyon buta megszólalás volt, és most biztos nagyon okosnak hiszik magukat, hogy ezt megkérdezték. A műsorvezetők próbáltak gyorsan terelni egy másik kérdésre, de már késő volt, Bronson totál felhúzta magát, ami a válaszaiból is lejött.

Mit gondolsz a pankrációról, azt kipróbálnád?” – hangzott el a terelő kérdés, mire a rapper csak annyit mondott, „nem, de téged szívesen odabasználak most a falhoz„.

[twitter]https://twitter.com/KFCBarstool/status/1113167980186267648[/twitter]
Action Bronson és Ghostface Killah 2015-ben zördült össze, mikor egy interjúban Bronson arról beszélt, hogy Ghost lehet anno úgy rappelt, mint ő, de ez ma már nem állja meg a helyét, mert megváltozott. Ghost egy közel 10 perces videóüzenetben válaszolt. Itt kiemelte, hogy Action rajongói igazából az ő rajongói elsősorban, és talán kicsit több tiszteletet kéne mutatnia az irányába, ha már ennyire egyértelműen nyúlja a stílusát. Bronson később Twitteren kért bocsánatot a Wu-Tang tangtól.

[vembed youtube=”z93IaKPY_Wc” ]

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés