Kövess minket

Aztaa

Addig bömböltette Eminemet egy angol nő, míg a bíróság el nem tiltotta a hangos zenehallgatástól

Most legalább megismerkedhet a fülhallgató nevű csodás találmánnyal.

Megosztva

Forrás:

Olyan hangosan hallgattam a zenét, hogy átdörömbölt a szomszéd…elkérni a szám címét” – szól a copy-paste Youtube komment, de egy angol nő szomszédainak nem kellett már dörömbölni, tudták ők kívülről a számokat, hisz 12 évig kellett tűrniük a zenéket.

A szóban forgó 39 éves, Plymouth-i nő, Natasha King évekig csutkán hallgatta kedvenc előadóit, Stormzy-t, Eminemet és 50 Centet, néha volt, hogy hajnal 5-ig. A hangoskodásnak végül egy bírói ítélet szabott határt, 3 évre eltiltották ugyanis a hangos zenehallgatástól, miután a környező lakóknak adtak igazat az ügyben.

Kingnek mostantól tehát szigorúan olyan hangerőn szabad csak zenét hallgatnia, ami nem hallatszik ki a lakásán túlra. Ha esetleg mégis úgy érezné, hogy ráad egy kis plusz hangerőt a „White America”, vagy az „In Da Club” számokra, akkor 5 évig terjedő börtönbüntetéssel kell számolnia.

Egy helyi lap, a The Plymouth Herald több az utcában lakó családot is megkérdezett az esetről, volt aki azt mondta a gyerekei nem tudtak aludni a reggelig tartó rap és rave hangzavar miatt, ezért örül a tiltásnak, míg egy másik nyilatkozó a laptól hallotta először, hogy a nőt nem engedik hangoskodni, mint elmondta ő azt hitte King elutazott, azért olyan csöndes mostanában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés