Kövess minket

Bulvár

Adele búcsút int a ciginek!

Adele-t nem hatja át a karácsony szelleme. Legfrissebb nyilatkozatában sem az ajándékozásról beszélt, hanem inkább arról, hogyan tette le a cigit.

Megosztva


Az angol énekesnő pár hónappal ezelőtt nyilatkozott arról, hogy szakít egészségtelen életmódjával. Ennek a projektnek keretében megszabadult a cigitől is. Adele arról is beszámolt, hogy azért tette le, mert nem akar tüdőrákban meghalni. A Daily Mirror-nak azt is elmondta, hogy belátta, szakítania kell ezzel a káros szokásával. „Ha tüdőrákban halok meg, az az én bűnöm lesz, amire nem lennék büszke.” – tette hozzá Adele.

Az angol énekesnő nem is olyan régen a Rolling Stone-ban mesélt arról, hogy kisfia születése miatt gyökeresen megváltoztatja életvitelét. Akkor azt is elmondta, hogy nagyon ragaszkodott a cigihez, azonban ez nem volt soha rendben. Novemberben azt is elmondta, hogy gyerekét nem fogja veszélyeztetni.

A Hello énekesnője a múltban naponta 25 darab cigarettát szívott el, amely énekhangjára is hatással volt. Adele nem úszta meg egy könnyen a dolgot, hangszálait meg kellett műteni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés