Kövess minket

Pop

Adele nagy hellója!

Ha egy igazán sírós-szakítós-szenvedős dalt akarsz, akkor Adele gyönyörű száma egyértelműen gyógyír a fájdalomra. Ennyire csodálatos és egyben érzelemdús szakítós számmal, még biztosan nem találkoztál. A Hello című számot 4 nap alatt 67 millióan hallgatták meg a YouTube-on, te láttad már?

Megosztva

„Elnézést, hogy ilyen sokáig tartott, de tudjátok, az élet megy tovább.” – nyílt levélben kért elnézést Adele, aki ugyanakkor bejelentette új albumának várható érkezését is. Ezzel a lemezzel az énekesnő a lassan 3 éve húzódó csendet töri meg.

[vembed youtube=”YQHsXMglC9A” ]

Adele új albumáról első ízben csak találgatások voltak, még Siával is összefüggésbe hozták. Majd október 18-án az X Factor reklámszünetében megtört a némaság, az énekeső 30 másodpercet színezett hangjával. És azóta pedig zajlanak körülötte az események, Hello című száma egy lavinát indított el.

Ének, zene és vizuális megjelenés tökéletessége – igen, pontosan ez jellemzi az énekesnő munkáját. Eddig, ha meghallottuk a Hellót, akkor azonnal Lionel Richie slágerére asszociáltunk, de ezt most Adele teljesen megváltoztatta. A hosszú hallgatást egy eszméletlen üdvözléssel nyitotta meg: grandiózus vokál, a romantikus zenei kíséretről pedig a zongora és az ütőhangszerek gondoskodnak.

Az új videoklip teljes mértékben harmóniában van a dalszöveggel. A történet szerint az énekesnő hazatér poros és elhagyatott otthonába, melyet valaha partnerével osztott meg. Feltesz főni egy teát, majd pedig a visszaemlékezés kockáit láthatjuk. A klip rendezése Xavier Dolan nevéhez köthető, továbbá érdekesség, hogy a minifilm IMAX technológiával készül. A klipet a művészi vonal tette igazán különlegessé és tökéletessé.

Adele új albuma, mely a „25” címet kapta, november 20-án kerül majd a boltokba. A friss korongon olyanokkal dolgozott együtt, mint például Danger Mouse, Max Martin, Tobias Jesso Jr. vagy a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder.

Az album tracklistje:

1. Hello 
2. Send My Love (To Your New Lover) 
3. I Miss You 
4. When We Were Young 
5. Remedy 
6. Water Under The Bridge 
7. River Lea 
8. Love In The Dark 
9. Million Years Ago 
10. All I Ask 
11. Sweetest Devotion 

A deluxe verzió bónuszai:

12. Can’t Let Go 
13. Lay Me Down 
14. Why Do You Love Me

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés