Kövess minket

Bulvár

Adidas, Disney, Netflix részvényeket adott Kanye Kimnek karácsonyra

Súlyos dollár ezrekért.

Megosztva

Forrás:

Nem lehet könnyű Kim Kardashiannak ajándékot venni. A 37 éves reality-sztár valószínűleg bármit meg tud magának venni, legyen szó ékszerekről, ruhákról, sőt akármilyen nagyobb vagyontárgyról. Persze bármikor vissza lehet nyúlni a jó öreg “gyémánt nyaklánc, gyűrű” típusú ötletekhez, de kérdéses Kimet mennyire hatja meg egy ilyen “basic” ajándék, jobb esetben kamu mosoly, rosszabb esetben az alábbi reakció lehet rá a válasz:

[gif]https://78.media.tumblr.com/3b6e65aadf22ebdc53bf35711d55fd37/tumblr_oq0mjz7mCw1r0x0jro1_400.gif[/gif]

Szerencsére férje, Kanye West ennél azért kreatívabb, és meglepetésével még a “legjobb férj EVÖR” titulust is elnyerte Kimnél, derült ki az Instára kirakott videójából. Kanye ugyanis elsőként egy szerényebb ajándékcsomagot adott gyermekei anyjának, benne Apple fülhallgatókkal, Adidas zoknikkal, Netflix és Amazon ajándékutalványokkal, valamint egy Mickey Egér plüssel. Kim reakciója? “Ahhh, de cuki!” – értsd: Mi a szar ez?

Forrás: Instagram

Az igazi ajándék viszont csak a második doboz kinyitása után érkezett, amely tele volt részvényekkel, az előző apróságokhoz kapcsolódó cégekhez. Ye átszámítva közel 52 millió forint értékű befektetést vásárolt be feleségének, ez pedig azért meredek ugrás az előző dobozhoz képest.

Forrás: Instagram

(People)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.