Kövess minket

Bulvár

Adócsalás miatt a bíróságon van jelenése DMX-nek

A ma kezdődő tárgyalás-sorozat nem sok jóval kecsegtet számára.

Megosztva

Forrás:

Mit is mondhatnánk, rendesen rájár a rúd a 46 éves DMX-re mostanában. A veterán rapper három hónappal ezelőtt elvonóra ment a kábítószer problémái miatt, tegnap letartóztatták, ma pedig már Manhattanben várják bírósági tárgyalásra.

A vád szerint az elmúlt évek során DMX tizennégy alkalommal követett el adócsalást, nagyjából 2 millió dolláros összegben. Tulajdonképpen egy cent hozzájárulást sem fizetett a jogdíjai után, sőt, hamis papírokkal próbálta igazolni, hogy bizonyos években semmiféle bevétele nem volt. Ezen kamu dokumentumok szerint például 2013-ban csupán 10 ezer dollárt (!) keresett, ami nagyjából 2,8 millió forintnak felel meg. Ez kábé havi 230 ezer magyar pénz…

Persze, a valóságban ennél jóval többet tett zsebre, 2010 és 2015 között például nagyjából 2,3 millió dollárt kereshetett összesen.

„Akár híres rapper, akár nem, minden Amerikainak kötelessége adót fizetni” – ezt az ügyész, Joon Kim mondta a tárgyalás előtt.

Ha DMX-et bűnősnek találják, akkor nagyon magas árat fizethet a „feledékenysége” miatt, hiszen legrosszabb esetben akár 44 évre is leültethetik.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés