Kövess minket

Hiphop

Adrien Broner egyelőre nem hajlandó bokszolni, rappelni viszont annál több kedve van

Elviekben kész az első nagylemeze.

Megosztva

Forrás:

Habár közel másfél éve nem lépett szorítók közé, Adrien Broner neve mégsem kopott ki a köztudatból, hiszen az egykori, négy súlycsoportban is világbajnoki övet szerző bokszoló így vagy úgy, de mindig csinál valamit annak érdekében, hogy legalább beszéljenek róla az emberek. Volt, hogy azért tartóztatták le, mert egy éjszakai bárban fojtogatott egy pincérnőt, nem is olyan régen pedig a 16 éves Bhad Bhabie-t próbálta felszedni Instagramon, de ez csupán két kiragadott példa emberünk nagy visszhangot kiváltó, korábbi cselekedetei közül.

Amikor viszont épp nem balhézik, a jó Adrien serényen építgeti rap-karrierjét, amely – több, kevésbé sikeres próbálkozás ellenére – most úgy istenigazából is beindulhat. Erre tényleg jó esély mutatkozik, már amennyiben végre valahára kijön az első „igazi” nagylemeze, a Still Adjusting To Fame.

Ugyan Broner egy ideje ígérgeti a cumót, konkrétumokkal azonban eddig még nem hozakodott elő, míg aztán tegnap egy Insta posztban teljesen váratlanul bedobta a 14 számos lemez teljes tracklistjét, olyan top közreműködőkkel a főszerepben, mint Meek Mill, Young Thug, Rick Ross, valamint NBA YoungBoy.

[instagram]CAfxi1HhTgH[/instagram]
A dolog egyetlen szépséghibája, hogy néhány óra múlva egyelőre ismeretlen okból törölte a bejegyzést.

[vembed youtube=”gle9yqnjnAc” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük