Kövess minket

Aztaa

Afroman beindította az elnökjelölti kampányát

Megosztva

Afroman a klasszikus stoner himnuszairól ismert, de a rapper most szeretné egész Amerikára kivetíteni a fűről alkotott elképzeléseit, hisz elnöknek készül.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint a rapper nem viccelt, mikor tavaly év végén bejelentette, hogy elindul a következő amerikai elnökválasztáson, hisz azóta hivatalosan is benyújtotta a szükséges dokumentumokat, hogy indulhasson az USA legmagasabb választott pozíciójáért. Külön pont emberünknek, hogy nem tépett annyira be, hogy elfelejtse leadni a doksikat.

Afroman április 18-án adta be az összes szükséges dokumentumot, éppen időben 4/20 előtt. A papírok benyújtása óta Afroman elnöki bizottságának neve: „Joseph Afroman Foreman for President„. Bár sokan azt hitték, hogy egy „zöld párt” színeiben indul, Afroman függetlenként méretteti meg magát.

Afroman kampányprogramja (nem meglepő módon) a marihuána országos legalizálására fog összpontosítani. Az azonban még nem világos, hogy nemzetközi és belpolitikai kérdésekben hol áll ,és az is rejtély, hogy mi az általános kampánystratégiája. Afroman persze nem az első híresség, aki belevág az amerikai politikába, ő azonban az első, aki hivatalosan is bejelentette, hogy indul a 2024-es választásokon. Azt még nem tudni, hogy más hírességek is bedobják-e a nevüket a versenybe. Bár Ye megemlítette, hogy 2024-ben újra indul, jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz ott a neve a szavazólapon.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés