Kövess minket

Bulvár

Kivételesen nem kidobták, hanem maga dobbantott Kanye West az Instagramról

Megosztva

Ye-nek elege lett az Instából és törölte magát. A rapper és producer eleve elég ritkán posztolt a platformra, már amikor épp nem felfüggesztették antiszemita kijelentések miatt, de most maga döntött úgy, hogy lelécel.

Kanye nem csak úgy eltűnt Instáról, hanem kiposzolta a folyamatot, azaz konkrétan azt, hogy deaktiválni fogja a fiókját.

Kanye az őt övező botrányok után most eléggé meghúzta magát, a jelek szerint háttérbe szeretni kicsit vonulni és új feleségével, Bianca Censorival tölteni az idejét. A The Daily Beast értesülései szerint még a 2024-es elnökjelöltséggel kapcsolatos terveit is dobta.

Miután egykor együtt dolgoztak West megválasztásán – vagy legalábbis nagyobb figyelmet szereztek neki az olyan marginális csatornákon való médiaszerepléseken keresztül, mint az InfoWars -, West kampánystábja, mint Fuentes, a január 6-i gyűlés szervezője, Ali Alexander és a brit provokátor Milo Yiannopoulos egymás ellen fordultak” – írta az oldal. Ez a belharc állítólag elriasztotta a Ye-t a kampány továbbvitelétől, és a tanácsadói is támogatták ebben.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés