Kövess minket

Bulvár

Agyvérzéssel került intenzív osztályra Dr. Dre

Megosztva

Forrás:

Frissítés: Dr. Dre egy új Instagram posztban köszönte meg az aggódást és a jókívánságokat. “Sokkal jobban vagyok, nagyszerű ellátásban részesülök az orvosi csapatom által. Elhagyhatom a kórházat, és hamarosan ismét otthon lehetek. Köszönöm a Cedars kórház nagyszerű orvosainak!” – írta posztjában. Alább az eredeti hír.

[instagram]CJsHFm7pS5q[/instagram]
Kórházba kellett szállítani Dr. Dre-t, miután agyvérzést kapott – tudta meg a TMZ a zenész ismerőseitől. A legendás comptoni producer még hétfőn lett rosszul, azonnal a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórház intenzív osztályára szállították, ahol még kedden is bent kellett feküdnie.

A TMZ úgy tudja, hogy a mogul állapota éber és stabil, de az orvosok nem tudják, hogy mi okozta a vérzést, ezért egy tucat tesztet elvégeznek rajta.

Dr. Dre épp egy igen viharos váláson megy keresztül Nicole nevű feleségével. A pár elhidegült egymástól, Nicole 2 millió dollár tartásdíjat és 5 millió dolláros ügyvédi költségei megfizetését követelte a férjétől, Dre viszont azt állította, hogy felesége minden kiadását állja, tehát a 2 millió dollár horribilis összeg, ahogy az ügyvédi költségek magas árát sem érti, hisz még csak pár hónapja kezdődött a válóper. Ebben végül Dre-nek adott igazat a bíróság, de maradt rengeteg más vitás pont. A válópernek szerdán lesz egy meghallgatása, de ezen a producer érthető okok miatt nem igazán tud résztvenni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés