Kövess minket

Bulvár

AIDS-es Freddie Mercury-val poénkodva hirdették Krúbi Akváriumos nagykoncertjét

Azóta kapcsolt a marketingese, és átírták.

Megosztva

Forrás:

Jelenleg is dübörög Krúbi „nr.UNO” elnevezésű, közel 20 állomásos turnéja, melyen Kapitány Máté és Lil Frakk kísérik. A rapper a dátumok felét már letudta, de hátra van még Miskolc, Debrecen, jövőre pedig két egymást követő estén is a budapesti Akvárium Klubban fog fellépni, várhatóan dupla teltház előtt. A jegyek nagyon fogynak, már csak pár darab maradt a második napra – derült ki egy a Facebookon futó hirdetésből, mely sokaknál kiverte a biztosítékot. No nem azért, mert félnek, hogy lemaradnak a koncertről, hanem mert a reklám szövegében Freddie Mercury AIDS általi halálával viccelődtek.

Ha nem lennék AIDS-es és nem halnék meg jövőre, akkor 2020 január 25-én biztos, hogy Krúbi koncertjén lennék az Akváriumban.  – Freddie Mercury, 1990” – szólt a szöveg, amely azzal folytatódott, hogy „ha nem akarsz úgy járni, mint Freddie, csapj le a jegyedre (és használj gumit)„. 

Forrás: Agócs Márton

Érthető módon több kommentelő kifakadt, hogy nem éppen a legjobb ötlet más halálával reklámozni egy bulit, pláne ilyen ízléstelen módon. A posztot többek között az Index zeneblogja, a Stenk is megosztotta, ahol hasonló véleményen volt a többség, de akadtak védelmezői is a reklámnak, az egyik rajongó úgy fogalmazott, hogy Krúbi szövegei tartalmaznak meredekebbeket is, tehát szerinte ez még belefér.

Szerencsére azóta a Universal Music-nál kapcsoltak, hogy ez talán mégsem fér bele, és megváltoztatták a hirdetés szövegét egy teljesen más hangvételű posztra. Azt viszont, hogy ez az új reklám mennyiben szarkasztikus, mindenki döntse el maga.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés