Kövess minket

Aztaa

Aj, Pornhub, most ezt miért kellett? Pornóparódia készült a Sonic, a sündisznóból

A szemeim 🙁

Megosztva

Sajnos vagy nem sajnos, de nevetségesen sok legendás meséből készült pornó-változat az elmúlt évtizedekben, elég ha az olyan alapdarabokat említjük, mint a Hófehérke, a Szépség és a Szörnyeteg, a Hamupipőke, vagy éppen a Pán Péter. Az mindegy, hogy a magyar pornópápa, Kovi újraalkotásairól, vagy a német rajzfilmipar pajzán darabjairól, esetleg pár pénzes cég csúcsminőségű felnőttfilmjéről van szó, cáfolhatatlan tény, hogy az alapvetően gyerekeknek szánt tartalmakat rendre kisajátítja a pornóipar. 

Forrás: BoingBoing.net / Pornhub / WoodRocket

 E jelenség áldozata lett a gigantikus kasszasikert hozó Sonic, a sündisznó is, melyből nemrég pornóparódia készült, a végeredmény megtekintését pedig csak saját felelősségre ajánljuk.

A Sonic the Vadgehog nevet viselő remekmű a Pornhub kiadásában jelent meg és az a WoodRocket felelős a megalkotásáért, ami korábban már Pokémon (Strokémon) és Tini Ninja Teknőcök (Ten Inch Mutant Ninja Turtles) pornóparódiákat is gyártott. Ha belegondolunk, ezek mellé tökre illik a Sonic is, bár az elkészült pornó bizarr trailerét elnézve maximum a szőr áll fel a hátunkon, holott nem éppen annak kéne. 

[vembed youtube=”OaztMwvFj7I” ] Ha valaki behatóbban is meg szeretné ismerni a SEGA-birodalom másik (rémisztő) arcát, az tudja hol kell keresnie.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük