Kövess minket

Aztaa

Ajándék metamfetamint kapott a GTA V játékához egy 11 éves srác

Teljesen véletlenül, de legalább a megfelelő játékhoz.

Megosztva

Forrás:

Hihetetlen de megint megtörtént! Miután tavaly szeptemberben már talált egy Louisiana állambeli 11 éves gyerek egy tasi metamfetamint a Gamespot nevű helyen vásárolt GTA V játékában, most kísértetiesen hasonló sztori esett meg – írja a Kotaku.

Egy floridai anyuka mérges Facebook posztja szerint, fiával több használt játékot is becseréltek Amerika legnagyobb videójáték hálózatában, de arra nem számítottak, hogy az új szerzeményekben, melyek közt egy GTA V is volt, meglepetés lapul. Telepítés közben a nő 11 éves gyereke elkezdte átlapozni a játék leírását, de mikor kinyitotta füzetet, egy fehér kristályos tasi esett ki belőle. Az anyuka azonnal hívta a rendőrséget, ők pedig megállapították, hogy metamfetaminra leltek…már megint!

Forrás:

Az anyuka persze a Gamestop felelősségét firtatta, szerinte nem nézik át elég tüzetesen a játékokat, és emiatt akár bajba is sodorhatták volna a fiát. De minket inkább az foglalkoztat, hogy ki ez a modern Jigsaw alak, aki úgy próbál bosszút állni a felelőtlen anyukákon, hogy metamfetamint bújtat a 11 éves gyerekük GTA V-jébe? Vagy lehet a Gamespotnak csak fedőtevékenység a videójáték árusítás és valójában egy drogcsempész hálózat? Nem tudjuk, de várjuk a következő ilyen esetet, és ne feledjétek, mindig érdemes belenézni a leírásba, ki tudja mi pottyan ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés