Kövess minket

Hiphop

Ajjaj Fekete Vonat! Beat ismét kifakadt!

Ahogy írtuk, nemrégiben nyilvános levelet intézett az egykori Fekete Vonat tag Beat, a volt társakhoz, Fatimához és L.L. Juniorhoz. Ez sült ki belőle!

Megosztva


Néhány napja jelent meg az a nyilvános levél, amelyben Beat kéri, pontosabban szólítja fel a másik két volt tagot, hogy újraélesszék a hajdani Fekete Vonat együttest. A levél ugyan célba ért, de a rajongók és Beat nagy bánatára nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezte. L.L. Junior managere reagálva az üzenetre, finoman és egyértelműen kijelentette, hogy nem szeretnének élni a lehetőséggel, habár egy kiskapuval próbálják a visszautasítást szebb ruhába öltöztetni. Profi módon…

Fatima részéről keszekusza válasz érkezett, amely mellett Fehér Tibor, az az Beat nem tud egykönnyen elmenni: ,,Fatima reagálása zavaros és érthetetlen volt,főleg ha azt figyelembe vesszük hogy ő nélkülem és junior nélkül csinált 1 negyedik vonat lemezt!”

A rapper aztán bele kezd egy elég kényes témába is: ,,Ráadásul a cimado dal a „Még Várj” az én szerzeményem volt amit a tudtom és engedélyem nélkül használt fel!(magyarul : ellopta)” Közösségi oldalon elég merész ilyet kijelenteni, még ha igaz is! Talán ezt az infórmációt a kellő időben és helyen kellett volna megtenni, úgy cirka 10-12 éve!

[vembed youtube=”BDKdlKKA01Q” ]

A fenti idézetek is Beat legfrissebb reflektálásaiból vannak ollózva, csakúgy, mint ,, EZ A TÖRTÉNET MÉGIS VÉGET ÉRT!!! “ – amely evidensé teszi azt, hogy nem lesz újratársulás többé.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés