Kövess minket

Pop

Ajjjajjjj, Adam Lambert felkötheti a gatyáját!

A szingapúri lakosoknak nagyon nem tetszik, hogy Adam Lambert szilveszteri koncertet ad náluk, ezért foggal-körömmel próbálják megakadályozni.

Megosztva


A homoszexuális énekes egyértelműen felkötheti a bokszerjét. A szingapúriak hevesen tiltakoznak szilveszteri koncertje ellen, a lakosok már petíciót is készítettek, melyet eddig több, mint 20 ezren alá is írtak. A szingapúriaknál a biztosítékot, az énekes szexuális orientációja verte ki, mely nem igazán illeszkedik kultúrájukba, valamint nem egyezik meg a családi értékeikkel és társadalmi modelljükkel.

Az énekes – ami a pódiumot illeti – nem tartozik a legvisszafogottabb előadók közé. 2009-ben az American Music Awards-on nyíltan csókolózott egyik zenész kollégájával. A koncert kapcsán, a tehetség rajongói sem tétlenkedtek, ők is petíciót indítványoztak, melyet eddig megközelítőleg 24 ezren firkantottak alá. A jelenlegi tényállás szerint a szingapúriak úgy néz ki, hogy alul maradnak, mivel még nem jelentették be azt, hogy a koncert törlésre ítéltetett volna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.