Kövess minket

Sport

Akárhányszor Ramsey gólt szerez, meghal egy híresség

Aaron Ramsey góljai után, csak úgy hullanak a hírességek.

Megosztva

Elképesztő véletlenek övezik Aaron Ramsey góljait. Az Arsenal walesi középpályása akárhányszor gólt szerez, másnap vagy még azon a napon meghal egy híresség.

Az egész 2011. május 1-jén kezdődött, mikor Ramsey egy hosszú és fájdalmas sérülés után felépült és a Manchester United ellen léphetett újra pályára. A középpályás akkor gólt szerzett. Nem sokkal a találat után bejelentették, hogy Osama bin Ladent lelőtték. Ekkor még senki nem látott összefüggést a két dolog között. Az Arsenal egyébként győzött azon a rangadón, pont Ramsey egyetlen góljával.

Még ugyanebben az évben októberben, a hónap második napján a Tottenham Hotspur fogadta az ágyúsokat. Habár, az Arsenal kikapott egy góllal, Ramsey itt is betalált. A londoniak három pontot, a világ pedig Steve Jobs-ot vesztette el később.

Az Arsenal csapata, 2011-ben is menetelt a Bajnokok Ligájában. A Marseille fogadta otthonában az angolokat. A londoniak itt is Ramsey góljával ütötték ki a franciákat. Másnap a líbiai Muammar Gaddafi meghalt egy tűzharc során. A média itt kezdte kapizsgálni, hogy a walesi focista góljai körül valami bűzlik.

2012. február 11-ét írunk. Az ágyúsok, a Sunderland otthonában győzedelmeskedtek, ahol Ramsey is betalált. Kis idő elteltével a Grammy-díjas énekesnő, Whitney Houston elhunyt.

A 2013-as évben, méghozzá november 30-án a Cardiff otthonába látogatott az Arsenal. Többek között Ramsey góljának köszönhetően, 3-0-s sikerrel távoztak a piros-fehérek. A csapat örülhetett a sikernek, csakhogy nem sokkal a meccs után, a Halálos Iramban című film sztárja, Paul Walker halála árnyékolta be a napjukat.

Győzelem, győzelem hátán. Az londoni csapat a Hull City ellen nyert. A meccsen Ramsey is gólt szerzett. Ekkor már sejteni lehetett, hogy valaki távozni fog az élők sorából. Sajnos, nem más volt az, mint az egykori profi ökölvívó: Rubin „Hurricane” Carter. A felemás nap, 2014. április 20-ára esett.
A szurkolók és az újságírók közül, már mindenki Ramsey találatairól beszélt, de senki sem gondola, hogy a véletlenek folytatódnak tovább.

Egy igazi derbinek nézhetett elébe az Arsenal, mikor a ,,kisebb” manchesteri csapatot látta vendégül. A City gól nélkül maradt a meccsen nem úgy, mint a londoniak, akik három találatot is jegyezhettek. Egyet Ramsey is. Tudta a fél világ, hogy bizony valaki beadja a kulcsot. Sajnos, másnap bejelentették Robin Williams, az Oscar-díjas színész halálát.

Felemás érzelmekkel gondolt mindenki a középpályás góljaira. Többen azt mondták, hogy Ramsey találatai annyira hiányoznak a világnak, mint egy púp a hátukra.

Everton vs. Arsenal. Nem bírt egymással a két csapat 2014. augusztus 23-án. Wengertől piros pontot kapott Ramsey, hiszen ezen a meccsen is feliratkozott a gólszerzők közé. Na, és ki emlékszik a Jurassic Park multimilliomosára, akié az egész Őslény park volt?
A színész Richard Attenborough volt, nem sokkal Ramsey gólja után meghalt.

Az egész világot megrázta a zenészlegenda, David Bowie halála. A néhai zseni halálesetét is hírbe hozták Ramsey-vel, hiszen előző nap, a középpályás megint betalált a Sunderland-nek! Arsenal 3-1 Sunderland.

Ramsey góljai teljesen kiverték a biztosítékot. Ráadás, hogy a Harry Potter filmek kitűnő színésze, Alan Rickman is eltávozott.  A focirajongók tudhatják, hogy egy nappal előtte Aaron Ramsey gólt szerzett a Liverpoolnak.

Elég véletlen és bizarr egybeesés ez az Arsenal labdarúgója körül. ,,Ez a legnevetségesebb pletyka, amit valaha hallottam. Volt rengeteg alkalom, mikor gólt rúgtam és mégsem halt meg senki. Ez csak egy rossz véletlen. Egyáltalán nem tartom viccesnek!” – nyilatkozta a középpályás.

Mindenesetre valóban érdekes és meghökkentő dolog, ami a gólok után zajlik. Nem hisszük, hogy valami átok vagy bármi más ülne Ramsey találatain, de a világ reszkessen, ha a fiatal focista újra betalálna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés