Kövess minket

Bulvár

Akon tartja, hogy a gazdagoknak több problémájuk van, szegényen boldogabb volt

Megosztva

Akon kicsit pontosította a szeptember elejei kijelentését, miszerint a gazdagoknak több problémájuk van, mint a szegényeknek, amin sokan kiakadtak a neten. Az énekes nem vonta ugyan vissza a véleményét, inkább csak hozzátette, hogy tapasztalatból beszél, és nem akart arrogánsnak tűnni, egyben bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott a kijelentésével.

Akon a TMZ egyik riporterének elmondta, hogy valódi mélyszegénységből jött, egy kis afrikai faluból származik, ahol nem volt áram, nem volt tiszta víz. „Én tudom, milyen szegénynek lenni, de azt is tudom, hogy milyen sikeresnek lenni. Ezért aztán tapasztalatból mondom, hogy több problémám van most, sikeresként, mint mikor szegény voltam. Szegényként igazából boldogabb voltam. Viszont ez csak az én meglátásom, így aztán szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akik úgy érezték, hogy ezt arrogánsan mondom, nem számoltam azzal, hogy kevés ember élte át azt, amit én átéltem” – fejtette ki az énekes.

A mondandóját azzal zárta, hogy nem mindig a pénz a megoldás az emberi problémákra, mivel akkor nem lenne öngyilkosság a gazdagok közt, és sokan így is drogtúladagolásban halnak meg. „Sok gonoszságot hoz magával a pénz, az életfelfogásodnak kell a helyén lennie, hogy kezelni tud a pénzzel jövő változásokat” – zárta le a témát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés