Kövess minket

Hiphop

Albummustra és eseményáradat: ezekkel a megjelenésekkel gyújtja be az őszi szezont az On The Low kiadó

Kisokos az OTL őszi megmozdulásaihoz.

Megosztva

Mozgalmas hónap elé néz a hazánk trap tehetségeit tömörítő On The Low kiadó, a label szeptember alatt három debütlemezzel és izgalmas eseményekkel is készül hűséges és lelkes közönségének, ezzel szétrobbantva a járványhelyzet miatt kissé instabil lábakon álló ipart és az őszi buliszezont. Hogy mi lesz? Kreatív és egyedi ötletek, úgy mint hajvágással egybekötött merchandise drop, külföldi minta alapján ügyesen átültetett listening party sneakerek koszorújában és több régóta készülő, ám most végre testet öltő album megjelenése.

Hogy mindenki képbe kerüljön, csokorba szedtük mit tartogat számunkra az OTL-ősz.

Forrás:

SZEPTEMBER 6: GRASA x YBS – VÍZSZINT ALBUM

Hazánk egyik legerősebb trapduójával készített, 2019. októberi interjúnk a sejtető „GG x YBS MIXTAPE COMING SOON” felirattal zárult. Azóta eltelt majd egy év, a „soon” pedig szeptember hatodikai dátumra konkretizálódott, a mixtape-ből pedig szép lassan konkrét album lett. Mégpedig tizenkettedik dal nélkül (*FUCK TWELVE*) is 13 számos projekt, olyan ígéretes közreműködőkkel, mint Gyuris, akivel most véget ér a buli, aminek eddig nem lehetett vége, VV Pampi, Geddo és AKC Misi, fontos, hogy a vele a közös Aquafinához hamarosan vizuál is érkezik majd. A teljes egészében YoungBoySavage producerelte Grasa korongon egy kivétellel (Csak csepegek reciproka) az összes track vadiúj lesz, a fejleszedős 808-ektől, a tengerentúli alapoktól és Grasa hipnotizáló flowjától a hangfalak és a fülhallgatók elázása már most garantált.

Vízszint felett, mi több látóhatáron tehát az eddig tengerfenéken tartott Vízszint album, megjelenés vasárnap reggel 10 órakor.

Forrás:

SZEPTEMBER 12: IBBIGANG – 1331 ALBUM

Augusztusban megjelent ibbigang interjúnk végén a duó egyik fele, Valter annyit elárult, hogy szeptemberben album, amit szeretne majd sulirádiókból visszahallani, ennél konkrétabbat azonban egy ideig nem tudtunk az anyagról. Aztán jött a dátum felfedése, mi pedig meg is írtuk mi várható a stílszerűen 1331-re keresztelt anyagtól, ami szeptember 12-én pontban 13:31-kor érkezik 13 dallal, melyek közül több Szalai-Valter szóló is lesz. A produceri munka oroszlánrészéért Shybalenci a felelős, ő pakolta az album alapjainak felét, rajta kívül Pachee, glxy, YBSNotus és Loki dolgozott a lemezen. Ami a közreműködőket illeti, már a Jimmy premierjekor elhintették a srácok, hogy sok featre nem kell számítanunk, és ez valóban így is lett, Baba Aziz, Figura és Gyuris hallható csupán a projekten, amit itt lehet előre elmenteni magunknak. [instagram]B-aNtkXgWWG[/instagram]

Forrás:
SZEPTEMBER 12: IBBIGANG MERCHANDISE DROP x HAJVÁGÁS @ CULT HAIR & BAZAAR, BUDAPEST

A fent hivatkozott nagyinterjúnkból fény derült arra is, hogy az ibbigang merchandise kiadását is tervezgeti. Lássatok csodát, a tervből konkrét pólók születtek, amiket meg is lehet vásárolni, mégpedig remek időzítéssel a 1331 megjelenésének napján, este 8-és 10 óra közt a CULT Hair & Bazaarban. Hogy miért ott? Aki nem tudná, Valter és Szalai először fodrászként szereztek maguknak cloutot a Bercsényi kollégium falai közt, így adja magát a helyszín és az ötletes program is: három ibbik által nyírt penge fade három szerencsés jelentkező számára, akik bónuszként egy-egy felsővel (póló reveal: szeptember 7!) is gazdagabbak lesznek. A háttérzenéért a Slowgod, Shybalenci és Uncseh alkotta Plug Bros. trió felel, ők addig pörgetik a jugg-ínyencségeket és a friss ibbi szerzeményeket, amíg be nem indul tíztől a DJ Gozth által vezényelt Trap Starz Party az Akváriumban található VOLT Lokálban, ahol a 1331 legnagyobb slágerei is lemennek majd.

Facebook események itt és itt.

Forrás:

Forrás:
SZEPTEMBER 18: DJ GOZTH x AKC MISI @ ROCKWELL, MISKOLC

On The Low, mint esemény havonta egyszer van Budapesten, kisebb vidéki bulik viszont folyamatosan, hétről-hétre pörögnek az ország minden pontján DJ Gozth munkájának hála, ennek egy következő állomása lesz a miskolci Rockwellben tartandó Trap Starz Party, ahol AKC Misi és feltehetőleg az egész AKC Music krú tiszteletét teszi majd és a Misi album előtti visszaszámlálási hajrában nyomnak egy koncertet.

Esemény itt

Forrás:

SZEPTEMBER 26: ON THE LOW 20 & IBBIGANG – 1331 LEMEZBEMUTATÓ KONCERT @ AKVÁRIUM, BUDAPEST

Két szempontból is nagy nap szeptember huszonhatodika: ekkor lesz az On The Low jubileumi 20. bulija és a 1331 is ekkor kerül először bemutatásra. A szövegek eddigre hibátlanul bevéshetők, a hajak még épp jó állapotban lesznek, a 12-én vásárolt ibbi pólók pedig tökéletes uniformisként funkcionálnak majd. A helyszín is méltó az alkalomhoz: sok földalatti klub, vidéki szórakozóhely és a Dürer Kert után most az Akvárium Kishallját kell a csapatnak megtöltenie, ami Valter és Szalai mellett olyan vendégekkel, mint Gyuris, Shybalenci és Filo közel sem lehetetlen cél. A pultban Pachee, Slowgod és DJ Gozth váltja egymást, utóbbi a tízig tartó koncertek után hivatalos afterpartyval várja a nagyérdeműt a VOLT Lokálban.

Esemény itt, jegyvásárlás itt.

Forrás:

SZEPTEMBER 28: AKC MISI – MISI LISTENING PARTY @ FOOTSHOP, BUDAPEST

A hónap utolsó napjai sem lesznek eseménymentesek, sőt. AKC Misi egészen érdekeset vállalt be a Kristóf téren található Footshoppal: egy nappal második lemezének megjelenése előtt – követve az amerikai előadók (úgy mint Kanye West, Nas, YG) által már bevett mintát – tart egy listening partyt a sneakerpolcok között, ahol együtt lehet vele lötyögni a másnap droppoló Misi számaira, mialatt a DJ pult mögött Slowgod, glxy és DJ Gozth tartja majd a frontot.

Esemény és egyéb információk hamarosan.

SZEPTEMBER 29: AKC MISI – MISI ALBUM

Szeptember 29-e Mihály napja, vagyis egészen pontosan AKC Misié, aki Misi című korongjával fogja majd lezárni ezt a meglehetősen tartalmas hónapot. A legnagyobb homály egyelőre ez a projektet övezi, habár az előadóval készült júniusi interjúnkban elhangzik pár infó róla, a tracklist és a hivatalos borító még felfedésre vár. Annyit mindenesetre utólag megtudtunk Misitől, hogy a 15 számos self-titled anyagon (aminek a dropja előtt jön egy videoklippel megtoldott zene is) olyan producerek szerepelnek majd rajta kívül, mint YBS, glxy, Shybalenci, Pachee, Dannyebtrack, Envy, Bitprojekt és River Beats. Hogy mi a helyzet a vendégekkel? Beszéljen helyettünk az AKC feje: „Mivel ez az album rólam fog szólni úgy igazán mélyen, csak olyan embereket tettem rá közreműködőnek, akik igazán ismernek. Ebből következtethető, hogy nagyon kevés feat van rajta.” .

Hogy okosabbak leszünk-e Vivien kilétét illetően, egyelőre rejtély, mindenesetre megjelenés reggel 6-kor lesz, koránkelők tehát előnyben.

[instagram]CElqFEmAYBD[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük