Kövess minket

Hiphop

Albumpremier: AKC Misi – NEON

Debütál a 20 éves rapper-producer.

Megosztva

Megjelent AKC Misi régóta beígért debütlemeze, a NEON, a friss korong az OFF Médián hallható először.

Az On The Low és az AKC Music Productions gondozásában droppolt albumon a hazai underground trap szcéna fontos alakjai közül sokan tiszteletüket teszik: közreműködik rajta Figura, Shy Balenci, Kisé, Filo és az artist húga, avagy a szintén zenész plo Persici is, a Valter és Szalai alkotta IBBIGANG pedig egy atmoszférikus, városban lebegős-krúzolós, saját interlude dallal szerepel a projekten, az AKC krúból ismeretes Kretta és AKC Adam mellett. Az artwork alapjául szolgáló fotót Deák-Sala Flóra, aka AKC Sinetti készítette, a dizájnért pedig Perlaki Bence, avagy Shy Balenci felelt. 

Forrás:

Forrás:

A cumó produceri oldalról is különösen erős: a NEON-on hét producer, név szerint glxy, pachee, YBR, Alprite, dannyebtracks, Deddybeats és az anyagot jegyző artist, AKC Misi dolgozott, aki a mixelést és a masterelést is magának végezte. A személyes vonatkozású anyag egyébként meglehetősen komplex, telis-tele kreatív ötletekkel és okosan kifundált, aprócska effektekkel és titkos utalásokkal, mindez egy R&B-s, mumble rapes, dancehallos köntösbe csomagolva.

Misi, aki dalait a pop és trap műfajok keverékének tartja és akit saját elmondása szerint az éjszaka, a neonfények és a lányok ihletnek meg, így mesélt a projektről:

„Az albumot azután kezdtem el, hogy szakítottam az éppen akkor aktuális barátnőmmel. Lényegében az elmúlt egy évemet foglalja össze: a bulizásokat, csajozásokat, mindent, hogy kivel mit csináltam. A végeredménnyel a koncepció és a zenék szempontjából elégedett vagyok.

Mondjuk van egy mondás, miszerint egy keverés sosincs teljesen kész, hangmérnöki szempontból ez igaz is az albumra. Személyes kedvencem egyébként az Ok, Cool 🙂 című track, a legnagyobb hit pedig valószínűleg a Figurával közös Víz lesz.” [instagram]B1MJS8IlvIF[/instagram]

A NEON a Souncloud felülete mellett az összes streaming platformon és keddtől Youtube-on is elérhető, AKC Misit itt, itt, itt és itt tudjátok követni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés