Kövess minket

Stílus

Algából készül az új adidas Yeezy cipő

Környezettudatos Ye.

Megosztva

Forrás:

Kanye West saját Crocs típusú lépője, a YEEZY Foam Runner hamarosan valósággá válik, és jövőre már akár meg is lehet vásárolni. Erről még előző héten, a Fast Company Innovációs fesztiválon beszélt Ye, és megmutatta a lépő prototípusát is.

A Crocs papucs menőbb változatát részben etilén–vinil-acetátból, részben pedig betakarított algából készítik, utóbbi természetesen a környezet megóvása érdekében lesz felhasználva. A Yeezy egyik dizájnere, aki szintén ott ült Kanye West mellett a pódiumon, elmondta, hogy ez még csak a kezdet, a jövőben még több környezettudatos lépést hoznak majd a brand új termékeinek tervezésénél.

Forrás:

West azt is bejelentette, hogy igyekeznek minél több terméket helyben, Amerikában előállítani, a prototípust például Atlantában állították elő.

Ez nem az első alkalom amúgy, hogy algából készít valamelyik brand lépőt, korábban a VIVOBAREFOOT nevű cipőmárka is hasonlóval próbálkozott.

A YEEZY Foam Runner valamikor 2020 elején érkezik, és a előzetes pletykák szerint 75 dollárt (kb. 23 ezer forintot) kérnek majd érte.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés