Kövess minket

Aztaa

Alicia Keys rajongók hüledeznek, hogy az énekesnő rágyújtott egy méretes blázra

Megosztva

A N.O.R.E. és DJ EFN vezette Drink Champs podcastot simán átnevezhetnék Smoke Champs-re, annyian gyűjtanak rakétát mostanában a REVOLT TV-n futó műsorban. Egy hónapja Kanye West okozott nagy örömöt a műsorvezetőknek, mikor szigorúan keresztény életmódját megszakítva pöffentett egyet a stúdióban, igaz azon lehet vitatkozni, hogy a füstből mennyi jutott valójában a tüdejébe.

Ye szmokizása már magában meglepetés volt, de még nála is meglepőbb volt az, hogy a Drink Champs legutóbbi vendége, Alicia Keys énekesnő is chillbe rakta magát. Alicia először tüzetesen megvizsgálta az asztalon lévő méretes blázt, végighallgatta a N.O.R.E. által felvezetett származási országokról szóló monológját, megbizonyosodott róla, hogy ugye biztosan nem fog köhögni tőle, majd gyújtóért nyúlt, hatalmas tapsot és nevetést kivívva magának a stúdióban.

Twitteren az énekesnő rajongói és úgy általában a show nézői is hüledeztek a látottakon, de abban mindenki egyetértett, hogy Alicia Keys hatalmas karakter, hogy bevállalta a zöldit, pláne mivel senki sem feltételezte volna róla.

Az énekesnő amúgy cigizgetés közben felvetette, hogy gondolkodik rajta, hogy készít egy reggae lemezt, mivel rengeteg energiát és lélekkel teli érzést tapasztal a stílusban, ami szerinte neki is jól állna. A projektre meg is változtatná a nevét Alicia Panther-re, ahogy Snoop Dogg is megváltoztatta a művésznevét Snoop Lionra, mikor kiadta a „Reincarnated” című reggae lemezét. Alább csekkolható a teljes beszélgetés.

(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés