Kövess minket

Aztaa

Alkoholista sztárok sokkoló fotói!

Az okostelefonok alkalmazásainak fejlesztői mindig valamilyen újdonsággal rukkolnak elő. Most egy olyan ismeretterjesztő app-ot próbálhatunk ki, mely megbecsüli azt, hogy hogyan néznénk ki 10 év múlva, ha aktívan fogyasztanánk alkoholt!

Megosztva

inline drinking time machine app

Az érdekes alkalmazás, mely az alkohol káros hatásaira hívja fel a figyelmet, a Drinking Machine nevet kapta. Az applikáció megalkotója Auriole Price volt, aki ezzel azt akarta megmutatni, hogy az alkoholfogyasztás mit eredményez. Az alkalmazásnak köszönhetően vagy inkább sajnos már-már sokkoló képet kaphatunk arról, hogy az alkohol milyen bőrelváltozásokat pl. ráncosodás, kötőhártya bevérzés, bőrpír okozhat. Az app 41 éves alkotója a Daily Mailnek a következőt nyilatkozta: „Fő célom az volt, hogy sokkoljam az embereket és el akartam érni, hogy kevesebbet igyanak.” Az alkohol hatásai egyértelműen leolvashatók az arcról: vörös erek, puffasztott arc és mélyebb ráncok.

A nyilvánosság figyelmének felhívása érdekében több híresség fotójával is kipróbálták már az alkalmazást. Ennek következtében megnézhetjük, hogy a túlzott alkoholfogyasztás miként hatna Angelina Jolie, Madonna vagy David Beckham arcára. A fotók alapján pedig kétszer meggondoljuk, hogy mit igyunk péntek este…

Ha érdekel, hogy nézne ki a te arcod, akkor az alkalmazást töltsd le a Google Play-ből és mehet is a móka!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés