Kövess minket

Hiphop

Áll a bál a King Monroe Soundnál – újabb tag távozott a kiadótól

Megosztva

Továbbra sincs nyugalom a King BJ vezette King Monroe Sound háza táján, hiszen azok után, hogy február végén különböző okból, de szinte egyidőben Richie Pagani, valamint Pitta is elhagyta a kiadót, ezúttal egy újabb tag, név szerint Young Fly távozott, méghozzá meglehetősen viharos körülmények között. Ha valaki esetleg nem lenne képben, Young Fly és BJ alkotta a Filius Dei nevű hunglish szövegekkel operáló formációt, melyben egykor még Tomega szerepelt a Vakondember oldalán.

Azóta viszont sok víz lefolyt a Níluson, akarom mondani a Dunán.

Egy, a kiadó hivatalos Facebook oldalán megjelent – valószínűleg BJ tollából származó – hétfői poszt tanúsága szerint a kilépés, vagy inkább kitessékelés hátterében ugyanis árulás, ármány és lehúzás áll, de olyan hosszasan és “precízen” csokorbaszedve az állítólagos eseményeket, mintha valamiféle teleregény éves forgatókönyvét olvasgatnánk az őrszobán szemlesütve. Szó van itt milliós stúdiózásokról, előre kiszivárogtatott zenékről, álbarátságról, meg kitudja még mi minden másról. Olyan alacsonyan röpködnek a csapaton belüli belső infók, hogy az ember egyszerű fia lányos zavarában alig bírja kapkodni a fejét.

Sziasztok!Itt az idő tisztázni a helyzetet és a háttérben folyó hazudozásokat. Mielőtt bárki is ítélkezne, olvassa…

Posted by King Monroe Sound on Monday, July 19, 2021

A „Bűn és bűnhődés” hosszúságú posztból az is kiderül, hogy a Filius Dei ezek után „egy taggal” megy tovább, tehát egy King BJ szólóprojekt lesz, feltételezzük továbbra is hunglish szövegekkel.

Young Fly eközben tartja magát ahhoz, hogy ő bizony saját akaratából távozott, King BJ posztját hazugságnak tartja, és szeptembertől jönnek a szólózenéi.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés