Kövess minket

Hiphop

Álnév alatt tért vissza Logic a rappeléshez?

Megosztva

Forrás:

Logic lehet, hogy szögre akasztotta a mikrofont, de azt soha nem mondta, hogy másik név alatt ne folytathatná a zenélést. Lehet, hogy kicsit csalásnak minősül a bejelentett visszavonuláshoz képest, de úgy néz ki, hogy a Twitch streamernek állt rapper visszatért a kaptafához, méghozzá egy MF DOOM által inspirált Doc D álnév alatt.

A marylandi rapper január közepén posztolt arról, hogy három éve Chicagóban találkozott először az ezidáig teljesen ismeretlen Doc D nevű rapperrel, akinek az első, általa producerelt albumát a saját kiadójánál fogja megjelentetni. Logic egy stúdiózós képet is kirakott, melyen a maszkos rapper ül mögötte egy kanapén.

Képi bizonyítékok ide vagy oda, sokan átláttak a szitán, és biztosra vették, hogy Doc D valójában nem létezik, és csak Logic nem bír a vérével, ezért álnéven jelentet meg egy lemezt. Ez kvázi a “Planetory Destruction” című lemez premierjekor világossá is vált, hisz a ’90-es évek vibe boom bap projekten a vokálok egy a maszk által, vagy tudatosan elményített Logicra hajaznak, de Ghostface Killah, Del The Funky Homosapien, Buddy, Tony Tone, LIKE és J Mars vendégszereplések is felkerültek rá. Az album MF DOOM esztétikája nem csak a maszkban, de a lemezen lévő rengeteg átvezető skitben is megnyilvánul.

Logic nem erősítette meg a fanok teóriáját, hogy valójában ő lenne a maszk mögött, de alább egy hallgatás után mindenki eldöntheti, hogy kinek van igaza.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés