Kövess minket

Stílus

Amerika egyik legnagyobb áruházlánca lemásolta a YEEZY Foam lépőt, majd megijedtek Kanye ügyvédjeitől

Megosztva

 A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi cége, a Walmart pofátlan másolatokat árult az adidas YEEZY Foam Runner lépőkből, de miután Kanye West perrel fenyegette meg őket, gyorsan leszedték a weboldalukról a terméket.

Az amerikai Tesconak is beillő Walmart YEEZY kopija kifejezetten olcsón, 25 dolláros (kb. 7500 forintos) áron került a polcokra, míg az eredeti verziókért ennek a háromszorosát kérik el. A “tervezők” nem pironkodtak, mikor a “saját” dizájn megalkotásán “dolgoztak”, szinte semmi különbség nincs a hamisítványok, és az eredeti, algából készült, űrlény Crocs Foam Runnerek kinézete közt. Nyilván pont ezért indított pert Kanye West is, periratában indokolva, hogy súlyos milliókat veszít a brandje az olcsó koppintások miatt. A Walmart eközben azzal védekezett, hogy ők csak árulták a terméket, de nem ők gyártották a kopit.

A Walmart tehát eltüntette a hamisítványokat, de persze ha valaki nagyon szeretne kamu Foam Runnert beszerezni, nem kell sokáig keresgélnie, van belőle bőven Ebayen és Etsy-n is.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés