Kövess minket

Tech

Amíg az amerikaiak megrohamozzák az 51-es körzetet a magyarok kiszabadítják Brendont a börtönből

Na de itt is Naruto futással mennek neki?

Megosztva

Forrás:

Nem mindenki vehet részt a nevadai 51-es körzet szeptember 20-ai megrohamozásában, de szerencsére magyar honfitársainknak is akad majd különleges eseménye a napra, méghozzá Brendon kiszabadítása a dutyiból.

Az “Amíg elfoglalják az 51-es körzetet mi kiszabadítjuk Brendont” elnevezésű nemes kezdeményezésű Facebook event csak nemrég jelent meg a neten, de máris több mint 1700-an jelezték részvételüket, 5700-an pedig erősen gondolkodnak rajta. A logika ugyanaz lehet, mint az 51-es körzet esetében, azaz ennyi embert nem tudnak megállítani. A leírásban Naruto futásról egyelőre nincs szó, de nem is kell előre lelőni a  kiszabadítási tervet, szóval nem para.

A Lakatos Brendonként elhíresült Youtuber amúgy 2017-ben vált hírhedtté, mikor egy live streamje során egy 18 hónapos kislány arcához emelt egy cigit, és arra bíztatta, hogy szívjon bele. A kislány láthatóan nem élvezte a dolgot (duh), később pedig rendőrségi ügye is lett a férfinak az esetből, kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították. Két éve mégsem ezért, hanem egy késeléses bűncselekmény miatt kellett börtönbe vonulnia.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük