Kövess minket

Stílus

Amikor a ’80-as évek találkoznak a modern technológiával: adidas Originals ZX 2K BOOST

Itt a sokszínű ZX 2K, amely a mai lifestyle stílust a retroval ötvözi

Megosztva

Forrás:

A sneakervilág 2020-ban nagyon sokszínű: egyszerre nyer teret a retro, és az innovációs kényelmi megoldások; csak kapkodjuk a fejünket a sok egyedi, ultra színes lépő láttán. Az adidas Originals ZX 2K BOOST tehát tökéletes korlenyomata a mai sneakerpiacnak.

Retro, egy kis csavarral: az eredetileg a ’80-as években megjelent adidas ZX lépőkhöz képest nem az innovatív kényelmi megoldások jelentik az egyetlen változást. A modell kosárlabdacipőre emlékeztetű trainer sziluettet kapott, és a sportos vibe-ot kiegészítve, túracipő szerű cipőfűzővel jelent meg a 2020-as széria.

Forrás:

A merész izgalmas, ’80-as évek inspirálta színvilágot kapott ZX 2K BOOST cipőket is megtaláljátok a Playersroomnál, de egy visszafogott, fehér színállásban is droppolt.

Na de mitől modern a sneaker technológiája? A cipő szlogenje nem véletlenül a #FEELTHEZXIENCE. Az adidas Originals ZX 2K BOOST a számos forradalmi lépő egyike a piacon. Maga a BOOST talp a márka egyik legforradalmibb és legnépszerűbb extrája, minden lépésnél energiát nyersz vissza a következőhöz. Jó látni, hogy egyre több trainer kapja meg ezt a kiegészítést. Az adidas Originals ZX 2K BOOST felépítése tehát legalább annyira sokszínű, mint maga a lépő. Itt épp többek közt Giaj feszít benne:

Forrás: giajofficial / Instagram

[instagram]CGKd_nKAqoA[/instagram]
[instagram]CGF-AFLJOhd[/instagram]
[instagram]CGKpLlNgym-[/instagram]
A ZX család 2020-as verziójának tagja az adidas Originals ZX Flux is. Ez a retro-tech sziluett mesh felsőrészt, Adiprene X külső talprészt és a BOOST-hoz hasonlóan vad színállásokat kapott. Ezt a sneakert is megtaláljátok a Playersroomnál.

Beújítanál egy ZX 2K sneakert? Nézd meg a Playersroom oldalán a teljes kínálatot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés