Kövess minket

Aztaa

Amikor baklövések zaja töri meg az éjszakát

Pár napja írtunk a kanadai rendőrök abszurd kalandjairól egy lopott autóval. Most itt egy újabb eset, ami bebizonyítja, hogy valóban nem könnyű a dolga a zsaruknak.

Megosztva

policefunFotó: Getty / Istock / Europress

Főleg, mikor 84 lövéssel sem tudnak ártalmatlanná tenni egy gyanúsítottat.

A múlt hét pénteken történt, hogy a New-Yorki rendőrség tisztjei tűzpárbajba keveredtek egy bűnözővel Bushwick-ban. A 27 éves Jerrol Harris, egy Brooklyni lakos autóját próbálta meg ellopni, miután ez nem sikerült, karon lőtte a verdában ülő (sic!) sofőrt.

Harris ezután menekülőre fogta, de a rendőrök pillanatokon belül elcsípték. Vagyis elcsípték volna, ha emberünk nem kezd lőni rájuk. A hekusok sem voltak restek, jól megszórták a bűnözőt. A tisztek egészen pontosan 84-szer tüzeltek Harris-re, míg végül az egyiküknek sikerült eltalálnia a vállán. Az akcióban 6 rendőr vett részt, nem nehéz kiszámolni, hogy fejenként akár 14 lövést is megereszthettek a sasszemű hekusok. Kitüntetésre bizonyára hiába várnak majd ezért az akcióért.

Harris, egyébként nem most tért le az “egyenes” útról. Bűnlajstroma meglehetősen hosszú, hiszen korábban 12-szer volt már előállítva betörésekért és tiltott fegyverbirtoklásért.

Jelen helyzetben gyilkossági kísérlettel vádolják, helyzetét súlyosbítja, hogy a rendőrökkel pisztolypárbajba is keveredett.

Látjátok emberek, ez történik, mikor egy profi bűnöző, és pár még profibb zsaru találkozik egy szép őszi napon, New York utcáin.

Egészen idilli.

(Huffington Post nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés