Kövess minket

Események

Amit nem tudtál az Emmy-ről

A háttérben mindig zajlanak az események.

Megosztva

emmy photo

Az Emmy-t a televíziós sorozatok Oscarjának is szokták nevezni, hiszen aki itt elnyer egy díjat, azt igazán szeretik a kritikusok és a nézők is. Kívülről minden szépnek és jónak látszódik, azonban a háttérben szigorú szabályok szerint irányítják az esemény gondtalan lebonyolítását. Gondoltad volna, hogy…

… a sztárok nem vihetnek be vizet a terembe.?

Pedig rendkívül meleg van a vörös szőnyegen és a teremben, ahol átadják a díjakat. A Ki vagy Doki? sztárja, James Corden és felesége megpróbáltak vizet becsempészni a terembe, azonban a biztonságiak elvették tőlük. Csak akkor tudnak inni, ha éppen szünetet tartanak.

…sietniük kell a mosdóba?

Bizony, nincs sminkigazítás, orrpúderezés és miegymás, ugyanis ha valaki a szünet végén nem ül a helyén, akkor meg kell várnia, míg újra pihenőt tartanak. Szívás, ha valakinek éppen ekkor olvassák fel a nevét.

…tök jó dolog műsorvezetőnek lenni?

Persze, felfigyelnek ilyenkor az emberre, és akár film – sorozatszerepekkel is bombázhatják, de nem csak ez az egyetlen előnye. Az idei műsorvezető, Andy Samber például 12 ember vihetett magával a gálára. Azért ez tök jó, nem?

…az Emmy és George R.R. Martin egyidősek?

A Trónok harca írója tegnap ünnepelte a 67. szülinapját, így kijelenthetjük, hogy egyidősek. Nincs is szebb ajándék annál, ha a művedet a szülinapodon díjazzák.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés