Kövess minket

Bulvár

Andrew Tate szerint Ice Spice egy démon, akit a mátrix tett híressé

Megosztva

Mindenki kedvenc nőgyűlölője, Andrew Tate szerint egyértelműen kiderült, hogy Ice Spice egy köztünk járó démon, akit a mátrix tett híressé, mivel amúgy tehetségtelen.

Tate erről a magukat „elsőszámú férfi podcast”-nak nevező Fresh & Fit műsorban beszélt.

Egy nagyon komoly, komoly megjegyzésem van. Van valaki, aki egy fordított keresztet visel, és ördögi szimbólumokat mutogat az amerikai történelem legnagyobb kulturális eseményén. Minden igaz, amit arról mondtam, hogy démonokat láthatsz, ha figyelsz. Ránéztél, és te is azt gondoltad, hogy ez egy démon? Kérlek, figyeljetek oda. Egy fordított keresztet visel. A mátrix tette őt híressé, senki sem tudja, miért, biztosan nem a kibaszott tehetsége miatt. És Balenciagát visel, akikről tudjuk, hogy gyerekmolesztálók. És ördögi szimbólumokat csinál! Milyen más bizonyítékot akartok még?

Tate amúgy itt arra utal, hogy Ice Spice a nemrég megtartott, eddigi legnézettebb Super Bowlon egy fordított keresztes nyakláncot viselt, amit Playboi Cartitól kapott, beindítva a találgatásokat, hogy a kettejük között lehet valami. Ez úgy tűnik elég volt Tate-nek, hogy ledémonozza a rappert.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés