Kövess minket

Aztaa

Angliában és Skóciában hamarabb viszik házhoz a kokaint, mint a pizzát

A keresletnél már csak a konkurencia nagyobb, így nem árt sietni a dílereknek.

Megosztva

Forrás:

Gyorsabban viszik házhoz a kokaint Angliában és Skóciában a pizzánál – derült ki egy friss, globális kábítószer-használattal kapcsolatos felmérésből. A kutatásban ezer angol és ötszáz skót kokainhasználó vett részt – világszerte pedig összesen 15 ezren. Több, mint az egyharmaduk mondta azt, ha címre hívják a dílert, az általában harminc percen belül megérkezik a cuccal.

Ha viszont pizzát rendelnek, arra lényegesen tovább kell várni: a megkérdezettek 85 százaléka szerint fél óra alatt esélytelen, hogy kiérjen hozzájuk a futár. A válaszokból az is kiolvasható, hogy alkalmanként pont a skótok spórolnak legkevésbé a kólával az egész világon, vagyis ha bulika van, ők költik rá a legtöbbet.

A felmérést végzők szerint, mivel a nagyvárosokban egyre több a biztonsági kamera az utcai árusítás már túl rizikós vevőnek, és dílernek egyaránt, ezért inkább a közösségi médián keresztül oldják meg az emberek a kábítószer vásárlást.

Az „eladók” pedig egymással versenyeznek, így sokszor az lesz a sikeresebb a placcon, aki a legrugalmasabb, illetve a leggyorsabban reagál a többiek közül.

(Sky News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés