Kövess minket

Tech

Animációs Disney karakterré varázsol a Snapchat új filtere

És még a grimaszokat is leköveti.

Megosztva

Forrás:

Ha valaha is elgondolkodtál már azon, hogy miként néznél ki egy animációs Disney vagy Pixar film karaktereként, megérkezett a válasz a Snapchat új filterének köszönhetően.

A szimplán “Cartoon” elnvezésű filtert maga a Snapchat készítette, és mint pár hónapja a nagyot ment Anime filter, ez is a TikTokon lett igazán virális.

A filter teljesen a Disney modern animációs filmjeinek karaktereire hajaz, tehát hasonlóan a Jégvarázs, A hihetetlen család, vagy a Vaiana szereplőihez, hatalmas szemeket, cuki kis pofit, és erős szemöldököt ad a használónak, de a filtert nem csak a szelfi kamerával, hanem az előlapi kamerával is lehet használni, tehát elvben akárkin használhatjuk, ha van róla jó minőségű fotónk. Az igazi hatást mégis élőben adja, mint a lenti videó demonstrálja, a filter tökéletesen Diznisíti még a mimikákat is.

@basic.amoeba

GUYS, IT’S SO AMAZING!!!!! It doesn’t work when I look to the side, but it’s great facing the camera. #filter #cosplayer #animefilter #cartoonfilter

♬ original sound – Lizzy and Squid

A filter használatához mindenképp Snapchat kell, az applikáción belül először be kell lépni a fotókészítés fülön a filterekhez, majd az “explore”-ra kattintani, ahol Cartoon név alatt található meg a filter. Figyelem: régebbi telefonokon előfordulhat, hogy nem működik az effekt, és a megfelelő fényviszonyokat is el kell találni.

@sorenawayy

I always wanted to voice a Disney character! ##disney ##cartoon ##disneyprincessfilter ##cartoonfilter ##animatedcharacter ##fyp ##fypage

♬ original sound – Sorenawayy

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.