Kövess minket

Tech

Anime esztétikájú randiszimulátorral rukkolt elő a KFC, amiben Sanders ezredes milliószor forróbb, mint egy kosár friss csirkeszárny

Nem, nem kamuzunk.

Megosztva

Egyaránt köthetünk ötletes és megacringe projekteket mindannyiunk kedvenc csirkés gyorsétterméhez, a KFC-hez: előbbire jó példa a júliusban droppolt bucket-buckethat, avagy a kosár-halászsapka ami egyszerre használható fejfedőként és csirkeszárny-tárolóként is, nem mellesleg tök divatos is lett, utóbbiról pedig az a teljesen érthetetlen márciusi dj szett jut eszünkbe, amit egy nagy Harland Sanders bábu (a KFC logóján is szereplő alapító – a szerk.) tolt le a KFC képviseletében a Miamiban tartott Ultra fesztiválon.

A húzás nemcsak gagyi marketingfogásnak, hanem ciki önégetésnek is bizonyult, és erről a közvélemény és egyéb lemezlovasok sem vélekedtek másképp.

Most szeptemberben aztán befutott a hír, hogy

A KFC EGY NAGYON KAWAII RANDISZIMULÁTORRAL TÖR BE A JÁTÉKPIACRA

ezzel pedig simán sikerült rákontrázni a gagyi és nevetséges dj szereplésre, mintha az már nem lett volna elég merész. 

Forrás:

A Psyop műhelyében készült randizós játék – ami noha rendesen WTF-kategória, szerencsére azért nem annyira erős, mint a Sex with Stalin, vagy mint mondjuk ezek – a meglehetősen hosszú I Love You Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator nevet viseli, ami címéből ítélve annyira jó lesz, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd (utalás az étteremlánc „Finger Lickin’ Good” szlogenjére).

A játék a klasszikus randiszimulátorok sémáját követi majd, a meglepetés csak annyi, hogy nekünk az animés karakterjegyeket birtokló, fiatal, karcsú, ezüstös hajú Sanders ezredes szívét kell meghódítanunk, aki habár úgy élt eddig előttünk, mint az aranyos csirkeszárnyas bácsi, mostanra, hogy a KFC rápörgött a fiatalok meghódítására (mémekkel teli, amúgy gaming témájú Twitter profiljuk is van), inkább sármos, negyvenpluszos, tetovált influencer és vékony, forró animehős képében tetszeleg. 

Forrás: Kreativ.hu / KFC Instagram

Forrás:

A narratíva szerint mi, játékosok szakácstanoncok leszünk és egy osztályba járunk majd a fess és üde Sanders-szel, akibe mit ad isten, egyből beleszeretünk. Amellett, hogy a fő célunk az ő megszerzése és elcsábítása, azért a főiskolát is be kell fejeznünk, így több fronton is kihívások elé állít minket a játék.

Ahogy a Polygon írja, a szimulátor több órát kitevő játékmenetet kínál, lesznek benne receptek, szakácsversenyek, 11 féle fűszer és “cuki miniatürizált ételek” is, a belengetett “titkos befejezésről” már nem is beszélve. Egyébként kilenc szereplőről tudunk, ebből az egyik egy kutya, aki nem mellesleg a szakácsiskola professzora, mert miért is ne. 

Forrás:

Forrás:

 

Forrás:

 

Forrás:

 Érdemes csekkolni a létező összes anime openingjét lazán kenterbe verő, – és azok kötelező kliséit hibátlanul lemodellező – a KFC hivatalos Youtube csatornájára posztolt teaser videót, amiben van sok csirke, vadul szeletelő, sószórón repülő szexi-Sanders és pár szereplő is: [vembed youtube=”cNQxsTKpFtw” ]

A játék szeptember 24-étől, azaz holnaptól tölthető le ingyenesen Steamről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés