Kövess minket

Bulvár

Anna Kendrick egy memoárban tálal ki

Felkészült a legrosszabbra Anna Kendrick, mert hamarosan megjelenik a könyve, amiben kitálal magáról.

Megosztva


A Srappy Little Nobody (kb. Vacak kis senki) című memoárban olyan alaposan beszámol a magánéletéről, hogy szerinte néhány exe biztosan meg fog sértődni. „Nem lesznek túlságosan feldobva – mondja a színésznő a brit Marie Claire-nek adott interjújában. – De mit csináljak, ha egyszer én így éltem át az eseményeket.”

Tökéletes hang sztárja egy ideig Ben Richardson operatőrrel járt, előtte pedig Edgar Wright rendezővel, akivel a Scott Pilgrim a világ ellen forgatásán jött össze. „Néha arra ébredek, hogy csorog rólam a víz, és azt gondolom, hogy anyám, ezt meg azt ki kell hagyni a könyvből – árulja el Anna. – Ezt mondja a bennem lakó cenzor, de aztán az jut eszembe, hogy akkor meg mi a bánatnak csinálom az egészet.”

A színésznő arra is kitért, hogy a legbiztosabb pont az életében a Tökéletes hang stábja, mivel velük tölti a legtöbb időt, hiszen már a harmadik epizód készül. „Olyanok vagyunk, mint egy család, de ezt senki ne vegye a szokásos klisének, hanem halál komolyan mondom. Teljesen véletlenül jöttünk össze, de ha valamelyikünket piszkálják, közösen lépünk fel ellene.”

A Tökéletes hang 3-at jövőre láthatjuk Anna Kenrickkel és Rebel Wilsonnal a főszerepben.

Forrás: UIP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés