Kövess minket

Aztaa

Annyira hasonlít egy körözés alatt álló ipse Eminemre, hogy a rendőrség közleményben biztosított mindenkit, nem a rappert keresik

Bár profilból kicsit Stingre is hajaz.

Megosztva

Forrás:

Birtokháborítás miatt köröznek az egyesült államokbeli Rochester-ben egy fószert, aki szerencsétlenségére megszólalásig hasonlít az újra 8 mérföldes csizmában hasító Eminemre. A harmincezres városka rendőrei egy Facebook posztban kérték a lakosság segítségét a mindmáig ismeretlen férfi beazonosításában. Hiába záporoztak azonban ezrével a kommentek, a rengeteg biztos tipp ellenére sem kerültek egy centivel sem közelebb a gyanúsítotthoz.

[fbpost]https://www.facebook.com/rochesternhpd/photos/a.388035113009/10156948866563010/[/fbpost]
Slim Shady-hez viszont annál inkább, mivel a több mint 104 ezer hozzászóló szinte mindegyike az ő nevét dobta be a képek láttán. És hát valljuk be, valóban van hasonlóság a tilosban járkáló tag és Eminem között, habár a rapper fizimiskája sokat változott fiatalkori alteregójához képest.

A trollkodás végül odáig vezetett, hogy az eredetileg szeptember 27-én közzétett bejegyzést a rendőröknek módosítaniuk kellett. A frissítésben leszögezik, nem Marshall Matherst keresik, hanem valaki mást. Akinek ezután még nehezebb lesz észrevétlennek maradnia, hiszen már 120 ezren osztották meg a körözési képeit, ez pedig abszolút rekord az örs életében.

Ezután akár fel is adhatná magát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés