Kövess minket

Sziget

Április végén döntik el, megtartják-e az idei Sziget fesztivált

Megosztva

A hónap végén döntenek a Sziget fesztivál szervezői, hogy lesz-e idén fesztivál – tudta meg a HVG a Sziget ügyvezetőjétől, Kádár Tamástól.

A szervezők saját bevallásuk szerint egyelőre „monitorozzák a vírushelyzetet”, ez olvasható legutóbbi Instagram posztjukban is. „A vendégeink biztonsága a legfontosabb számunkra, és ezt mindenképp szeretnénk biztosítani, hogy a legjobb fesztivál élményt nyújthassuk mindenkinek” – írják.

[instagram]CNcC7dYKU_i[/instagram]

A fesztiválra állítólag már megvan a fellépők listája, születtek megállapodások előadókkal és zenekarokkal. Kádár elmondta, hogy pontos nyitási tervet szeretnének látni a kormánytól, és azt is tudni szeretnék, hogy miként szabályozzák a beutazást Magyarországra, hisz ettől függ, hogy jöhetnek-e külföldi zenekarok és külföldi vendégek a fesztre. Emellett azt is szeretnék látni, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők pontosan milyen feltételekkel vehetnek részt rendezvényeken. Az ügyvezető szerint jó példa Nagy-Britannia, ahol ezeket a részletkérdéseket már közölték a rendezvényszervezőkkel, így aztán ott már jegyeket is értékesítenek fesztiválokra.

A Balaton Soundot és VOLT Fesztivált már biztosan nem tartják meg idén, de az olyan kisebb fesztiválok, mint a Kolorádó, vagy a Fishing On Orfű még azzal számolnak, hogy lesz rendezvényük 2021 nyarán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés