Kövess minket

Hiphop

Áprilisban Budapesten koncertezik Lil Gnar

Megosztva

Ma délelőtt került bejelentésre, hogy áprilisban Magyarországon lép fel Lil Gnar.

Az oaklandi születésű, 26 éves atlantai rapper április 16-án, vasárnap jön az Akvárium Klub Kishalljába, itt lépett fel a múlt hétvégén a Lords of the Underground és korábban Gnar barátja és zenészkollégája, Yung Bans is, akivel a helyszínen interjúztunk.

Az energikus trap koncerten valószínűleg a közösük is elhangzik majd (igaz, Bans nélkül), a két mc kollabzenéje idén májusban jelent meg. Emellett feltehetőleg lepörög majd az egész DIE BOUT IT lemez, ami szintén májusban droppolt olyan közreműködőkkel, mint Lil Uzi Vert, Tory Lanez, Chief Keef, Lil Gotit és Ski Mask The Slump God, illetve olyan Gnar hitek, mint a Stick Baby, a Death Note, a Missiles, vagy a Diamond Choker.

Gnar, aki gördeszkásból lett rapper, még a nagy SoundCloud boom idején futott be és 2018-ban debütált a GNAR Lif3 projekttel, amit a FIRE HAZARD követett 2019-ben. Ezután jött az idei 18 számos korong, ami 3 év kihagyással került ki. Ez az előadó eddigi leghosszabb-, és valóban nagylemeznek tekinthető anyaga, amit tavasszal meg is turnéztat Európában.

A jegyértékesítés december 9-én, pénteken délelőtt 11-kor indul, az early bird jegyek 5900 forintos áron, a kedvezményesek 6900 forintos áron, a normál jegyek pedig 7900 forintos áron futnak majd és itt lehet rájuk lecsapni majd. Esemény és több információ errefelé.

Kiemelt kép: The Hype Magazine

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés